Domů » Zprávy » Letošního turnaje ve stolním tenise se zúčastnilo 62 hráčů

Letošního turnaje ve stolním tenise se zúčastnilo 62 hráčů

V sobotu 7. ledna 2017 se konal, v tlumačovské tělocvičně základní školy, V. ročník Turnaje ve stolním tenise.

Dopoledne změřilo své síly 11 chlapců ve dvou kategoriích: mladší (10 – 11 let) a starší (12 -15 let). Je dobře, že si nejen tlumačovští tenisté, vychovávají novou generaci pro tento sport.
Padesát jedna zaregistrovaných hráčů přivítala za organizátory (KIS Tlumačov a stolní tenisty Tlumačov) R. Nelešovská a hlavní rozhodčí A. Judas. Mnoho sportovních úspěchů všem popřál za Obec Tlumačov i místostarosta Mgr. Rajmund Huráň.
Letos se do turnaje přihlásilo 6 žen, které hrály systémem každá s každou. 13 mužů – seniorů bylo rozděleno do tří skupin a 32 mužů bylo rozlosováno do 8 skupin. Hrálo se na 5 stolech na dva vítězné sety, takže hra měla poměrně rychlý spád. První skončily své boje ženy, v závěsu za nimi senioři a muži bojovali až do 21 hodiny. Ceny všem „na bedně“ předával místostarosta Mgr. Rajmund Huráň, který se také sám aktivně turnaje zúčastnil.
Vítězům blahopřejeme a děkujeme všem hráčům za účast. Velké poděkování také patří tlumačovským stolním tenistům za velkou pomoc při přípravě a hladkém průběhu turnaje. Příští rok 6. ledna 2018 vás všechny opět čekáme „na značkách“.

Výsledky

Mladší děti
1. Lukáš Krčma
2. Tadeáš Stránský
3. Radek Dvořák

Starší děti
1. Lukáš Mareš
2. Jan Hrtús
3. Adam Bilík

Ženy
1. Pavla Kutrová
2. Simona Hrtúsová
3. Jitka Dvořáková

Muži – senioři
1. Otmar Mauler
2. Miroslav Stránský
3. Jaroslav Zimák

Muži
1. Roman Žídek
2. Pavel Kutra
3. Jiří Krčma ml.



Fotografie v galerii – Turnaj ve stolním tenise 2017