Domů » Zprávy » Slavnostní vyhlášení MOPED CUP 2016

Slavnostní vyhlášení MOPED CUP 2016

Vyvrcholením závodní sezóny MOPED CUP je vyhlášení celé soutěže. V organizaci slavnostního vyhlášení se jednotlivé spolky a týmy každoročně střídají a letos tento úkol padl na náš tým, Moped team Tlumačov. Při večerním programu se oceňovali závodníci v těchto kategoriích. Moped originál, Moped speciál a nově i kategorie Veterán a Ženy.

Slavnostní večer proběhl v sobotu 26.11.2016 na sokolovně v Kvasicích. Celé události předcházely dlouhé přípravy s tiskem pamětních diplomů pro 123 závodníků, výroba trofejí pro vítěze, zajištění občerstvení, oslovení našich sponzorů a plánování průběhu slavnostního večera. Od prvních okamžiků vše probíhalo v přátelské a uvolněné atmosféře. Vyhlašování jsme zpestřili vzpomínkovými videi z jednotlivých závodů sezóny 2016 a hravými soutěžemi, které prohloubily přátelské vztahy mezi soutěžícími jezdci a týmy.
Vrcholem večera se již tradičně stala Soutěž týmů, která je obdobou poháru konstruktérů, kterou známe i ze závodů MOTO GP a F1. V letošním roce se jí poprvé zúčastnilo pět týmů. Náš domácí tým se při první účasti ve své historii umístil s úspěchem na třetím místě.
Závěrem chceme moc poděkovat našim sponzorům za praktické ceny pro závodníky a obci Tlumačov za obrovskou podporu našeho týmu. Věříme, že podpora tohoto malého motoristického sportu pro širokou veřejnost v naší obci zakoření a bude si nacházet stále své příznivce. A proto znovu vyzýváme všechny motorové nadšence, ať vytáhnou z garáže starého mopeda Stadion a přidají se k nám. Nejlepším začátkem může být zahajovací závod sezóny 2017, Moped rallye Tlumačov.

Za moped team Tlumačov
Petr Vystrčil