Domů » Zprávy » Adventní jarmark s rozsvícením vánočního stromu.

Adventní jarmark s rozsvícením vánočního stromu.

V sobotu 26. listopadu 2016, den před první adventní nedělí, se v naší obci konal „Adventní jarmark s rozsvícením vánočního stromu“.

Samotnému rozsvícení předcházel bohatý program: od 14 hodin byl na náměstíčku v plném proudu adventní jarmark. Od 15 hodin začal „Koncert plný vánočních melodií“ v podání hudební skupiny RK Band z Hranic. V průběhu koncertu zaznělo průvodní slovo Renáty Nelešovské, vedoucí KIS Tlumačov a vánoční a novoroční přání starosty obce, pana Petra Horky. Dále následoval kulturní program dětí z mateřské školy a žáků ze základní školy. Program na pódiu pokračoval až do příjezdu svatého Mikuláše s jeho družinou. Mikuláš vypustil s dětmi balónky s vánočními přáníčky a rozsvítil náš, tlumačovský, vánoční strom.
Od 14 do 17 hodin byl také zpřístupněn k prohlídce kostel sv. Martina.
Mnohé děti využily nabídky Zemského hřebčince Tlumačov a projely se v kočáře, který přivezl i odvezl Mikuláše.
Pro všechny bylo přichystáno bohaté občerstvení u hasičů a v Restauraci Schodky.
Velké poděkování za přípravu celé akce patří pracovníkům údržby Obecního úřadu, místním hasičům a všem dobrovolníkům, kteří nám s touto akcí pomáhali.
Pracovnice Kulturního a informačního střediska, Renáta Nelešovská a Petra Šimoníková, vám přejí krásné a šťastné Vánoce. V novém roce 2017 pevné zdraví, hodně lásky a vzájemného porozumění.



Fotografie v galerii – Adventní jarmark s rozsvícením vánočního stromu