Domů » Zprávy » Ukončení sezóny Moped teamu Tlumačov 2016

Ukončení sezóny Moped teamu Tlumačov 2016

Druhý ročník Ukončení sezóny Moped teamu Tlumačov tentokrát připadl na druhou říjnovou sobotu 8. 10. 2016. Místo konání zůstalo jako v loňském roce stejné a to asfaltová plocha vedle fotbalového hřiště.

Na letošní ročník si členové moped teamu připravili malé změny v soutěži pro děti. Závod byl rozšířen o překážkový běh, na který navazovala jízda na kole po připravené dráze. Děti tak závodily v dětském překážkovém duatlonu ve všech věkových kategoriích. Celou akci bohužel poznamenalo chladné a sychravé počasí. Přesto se sjelo i pár motorkářů, kteří soutěžili v jízdě zručnosti, kdy převáželi kelímek s vodou, projížděli slalom a ukazovali svou šikovnost v přesnosti jízdy.
Pro děti byl připraven doprovodný program, stánek se stavebnicí Lego od starenovahracky.cz a velký skákací hrad. I letos nechyběli dva ochotní kamarádi z Walach motors se čtyřkolkami, kteří děti rádi povozili. Občerstvení, teplé nápoje a grilovanou klobásu nabízel Mamba bar. Pro všechny soutěžící děti i motorkáře byly připraveny ceny, za které děkujeme všem podporovatelům, sponzorům a Obci Tlumačov.
Fotografie z akce naleznete na www.mttlumacov.cz a na www.facebook.com/mopedteamtlumacov .

Za Moped Team Tlumačov
Věra Vystrčilová