Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Soutěž v aerobiku „O pohár starosty obce Tlumačov“

DDM Sluníčko – Soutěž v aerobiku „O pohár starosty obce Tlumačov“

V sobou 9.4.2016 pořádal Dům dětí a mládeže Sluníčko Otrokovice, odloučené pracoviště Tlumačov, ve spolupráci s obcí Tlumačov, 12. ročník soutěže skupinových choreografií v aerobiku, která se konala ve Sportovní hale v Otrokovicích. V letošním ročníku se představilo celkem 55 soutěžních sestav ve 4 věkových kategoriích, které byly rozděleny na kategorii estetická a technická. Soutěžit přijelo 20 klubů z celé Moravy.

Do poroty zasedli i v tomto roce MS v aerobiku Mgr. David Holzer a Hanka Kynychová, kteří hodnotili soutěžící slovně ihned po jejich vystoupení a předávali jim cenné rady pro další soutěže. Naše pozvání do poroty přijal jako VIP host herec Miroslav Šimůnek, který předával Ceny sympatie ve všech kategoriích. V doprovodném programu vystoupila TS Trick z Hulína, která byla opět velkým zpestřením soutěže. Soutěžní sestavy byly velmi zajímavé a nápadité. Soutěžící předváděli úžasné výkony plné úsměvů a emocí. Atmosféra byla v hale skvělá, vše klapalo a to také díky policii Otrokovice, městské policii Otrokovice a tlumačovským hasičům, kteří dohlíželi na zdárný průběh soutěže. Velké poděkování patří taktéž našemu skvělému moderátorovi Ziggy Horváthovi, který dodává soutěži ten správný šmrnc a glanc. V tomto roce ho doplňovala kolegyně Evička Králová.

Porota měla velmi těžké rozhodování. Soutěžní sestavy jsou vždy vypracovány do sebemenších detailů od kostýmů, líčení, hudby až po sestavení choreografií. Podle porotců úroveň soutěže velmi stoupá a byla posunuta zase o stupínek výše. Díky velké podpoře sponzorů jsme mohli odměnit všechny týmy krásnými cenami, i když neskončily na místech nejvyšších. Vítězové pak obdrželi navíc medaile a krásné poháry. Cena sympatie, kterou předával Miroslav Šimůnek, byl dortík, který upekla a připravila Martina Filáková, za což jí patří velké poděkování. Soutěž je vždy dlouho dopředu připravována a již nyní si můžete zapsat do kalendáře termín 13. ročníku soutěže, který se bude konat 8.4.2017 ve Sportovní hale v Otrokovicích. Těšíme se na vás. A jak to všechno dopadlo?

Kategorie do 7 let – Estetika
1.místo DDM Sluníčko Otrokovice – Aerobik team Tlumačov
2.místo 1.AC Uherský Brod
3.místo K.I.S. Intensive Hodonín

Kategorie do 7 let – Technika
1.místo Aerobic N.K. Kyjov

Kategorie 8 – 10 let – Estetika
1.místo DDM Sluníčko Otrokovice – Aerobik team Tlumačov
2.místo K.I.S. Intensive Hodonín
3.místo Aerobik Coufalovi Olomouc

Kategorie 8-10 let – Technika
1.místo Akropolis Uherské Hradiště
2.místo AK Domeček Valašské Meziříčí
3.místo Aerobik Kostelec

Kategorie 11 – 13 let – Estetika
1.místo DDM Sluníčko Otrokovice – Aerobik team Tlumačov
2.místo DDM Veselí nad Moravou
3.místo K.I.S. Intensive Hodonín

Kategorie 11 – 13 let – Technika
1.místo AKPR Prostějov
2.místo AK Domeček Valašské Maziříčí
3.místo 1.AC Uherský Brod

Kategorie 14 a více let – Estetika
1.místo Aerobik Kunovice
2.místo DDM Sluníčko Otrokovice – Aerobik team Tlumačov
3.místo Aerobik Coufalovi Olomouc

Kategorie 14 a více let – technika
1.místo Aerobic N.K. Kyjov
2.místo AKPR Prostějov
3.místo DDM Pastelka Uherský Ostroh