Domů » Zprávy » 2. ročník Moped rallye Tlumačov

2. ročník Moped rallye Tlumačov

MOPED TEAM TLUMAČOV uspořádal v sobotu 21. května závod mopedů, který je součástí seriálu závodů mopedů Hrací Karty MOPED CUP. Celý seriál čítá osm závodů na Moravě a právě naše tlumačovská moped rallye již po druhé zahájila závodní sezónu. V letošním roce jsme se zaměřili na lepší organizaci, zvýšení bezpečnosti a zlepšení zázemí pro závodníky, pořadatele i diváky.

Závodní okruh jsme zachovali stejný na spojovací komunikaci za zemědělským družstvem směrem na Skály.
Ráno přijeli závodníci a společně jsme udělali před zahájením závodů malý průjezd Tlumačovem. Od 10 hodin se začalo závodit ve dvou kategoriích na mopedech Stadion a nově v letošním roce i v kategorii pionýr „FECHTL“. Závodního klání se účastnilo celkem 60 závodníků, kteří si poměřili výkony svých strojů ve třech kategoriích. Nejobsazenější závodní kategorii Moped ORIGINÁL vyhrál domácí jezdec Petr Vystrčil z našeho týmu.
Pro letošní rok ještě plánujeme zorganizovat „Ukončení sezóny“ spojené se závodním kláním našich dětí a jako hlavní pořadatel seriálu závodů Hrací karty MOPED CUP pro rok 2016 i slavnostní vyhlášení celé této soutěže.
Na závěr chceme moc poděkovat všem fanouškům, pořadatelům, sponzorům a hlavně obci Tlumačov za velkou podporu.
Další aktuální informace o aktivitách spolku najdete na www.mttlumacov.cz a na facebooku https://www.facebook.com/mopedteamtlumacov .
za Moped Team Tlumačov Petr Vystrčil, předseda spolku