Domů » Zprávy » Tlumačovské webové stránky jsou čtvrté ve Zlínském kraji

Tlumačovské webové stránky jsou čtvrté ve Zlínském kraji

Ve čtvrtek 31.3.2016 byly zveřejněny výsledky krajského kola soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky obce. Naše stránky www.tlumacov.cz se umístily ve Zlínském kraji na pěkném 4. místě z celkového počtu 20 účastníků.

Stránky se umístily na 4. místě i přesto, že nebyly hodnoceny ve dvou hodnotících kritériích a přišly tak o důležité body v celkovém hodnocení. Hostingová společnost, která má naše stránky umístěny na svých serverech, totiž nebyla schopna zajistit spolehlivěji dostupnost stránek a ty se v hodnocený okamžik bohužel nepodařilo zobrazit. I přes tento handicap je čtvrté místo velmi dobrým výsledkem.
Pravidelný návštěvník stránek jistě postřehl, že na webových stránkách byla v poslední době provedena řada změn a úprav. Z těch hlavních to byla úprava ovládání a grafického vzhledu a také přepracování programové části stránek. Pro majitele mobilních telefonů byla nově vytvořena mobilní verze stránek, atd.
Výsledky soutěže objektivně ukázaly, že webové stránky Tlumačova mají stále celkově velmi dobrou úroveň a jsou kvalitním zdrojem informací pro občany naší obce. Tímto bych chtěl poděkovat správci webových stránek Ing. Janu Rýdlovi za jeho dobrou práci.
Další podrobnosti k soutěži naleznete na adrese www.zlatyerb.cz , kde jsou uvedeny výsledky v kategoriích obcí a měst.