Domů » Zprávy » První rok MOPED TEAMU TLUMAČOV

První rok MOPED TEAMU TLUMAČOV

Moped team Tlumačov má za sebou první rok fungování. V květnu zorganizoval I. ročník Moped rallye Tlumačov a v říjnu se rozloučil s motorkářskou sezónou společně se sportovní akcí pro děti.

Na začátku roku 2015 jsme založili spolek s prvotním cílem uspořádat v Tlumačově závody mopedů. Díky nadšení a podpoře v našem okolí jsme se s plnou vervou pustili do organizace. Vznikla nová událost v Tlumačově Moped rallye Tlumačov. Po úspěšném průběhu sezóny, kdy jsme se účastnily i jiných závodů, jsme se rozhodli uspořádat Ukončení sezóny mopedů a motocyklů. Protože máme děti, které jsou našimi nejvěrnějšími fanoušky, zorganizovali jsme rozloučení ve sportovním duchu i pro ně. Závodění dětí na kolech bylo vskutku dramatické. Jejich nadšení a dravost byla nepřekonatelná a místy i velmi napínavá.

Pro letošní rok 2016 chceme vycházet z loňských zkušeností, uspořádat II. Ročník Moped rallye Tlumačov. Na závěr sezóny se opět rozloučit za účasti těch nejmenších dětí a ve finále jako hlavní pořádající tým sezóny 2016 uspořádat i slavnostní večer pro závodníky seriálu mopedů „Slavnostní vyhlášení MOPED CUP“.
Zpráva o činnosti Moped Teamu v roce 2015 je ke stažení na adrese https://www.tlumacov.cz/wp-content/uploads/2021/11/2015-moped-vyrocni-zprava-v2.pdf