Domů » Zprávy » Reprezentační ples obce Tlumačov aneb Elvis žije.

Reprezentační ples obce Tlumačov aneb Elvis žije.

Plesová sezóna je v plném proudu a ani naše obec nezůstala mimo společenské dění. V sobotu 7. února 2015 se konal v prostorách Otrokovické Besedy Reprezentační ples Obce Tlumačov.

Ples byl zahájen krátce po 20 hodině starostou obce Petrem Horkou a Renátou Nelešovskou, vedoucí Kulturního a informačního střediska.
V programu plesu byly hned tři kulturní vsuvky. Jako první všem přítomným zatančily tanečnice ze skupiny Anifé působící při Otrokovické Besedě. Jejich vystoupení sklidilo velký potlesk.
O zpestření programu se postaral i pan Martin Směřička imitováním známých osobností z politické i kulturní sféry a svým hudebním vystoupení nás na 100% přesvědčil, že hvězda krále rock’n’rollu, Elvise Presleyho, nikdy nezhasne. Elvis prostě žije nadále ve svých písních (8.1. by se dožil 80. narozenin).
Zejména k tanci, ale i k poslechu hrála výborná kroměřížská hudební skupina Milénium.
O občerstvení se postarala chropyňská firma.
Poděkování patří všem firmám, živnostníkům, organizacím i jednotlivcům za věcné dary do soutěže o ceny. Všem, kteří vyhráli jakoukoliv cenu, blahopřejeme. 
Organizátorky plesu, my pracovnice KIS Tlumačov, děkujeme všem, kteří svou účastí podpořili tuto společenskou akci. Věříme, že se v nadcházejícím období účast tlumačovských občanů, nejen na obecním plese, ale i na dalších kulturních událostech, zvýší.

Fotografie v galerii – Reprezentační ples Obce Tlumačov