Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Mikulášský den otevřených dveří v DDM Sluníčko

DDM Sluníčko – Mikulášský den otevřených dveří v DDM Sluníčko

Akce byla velmi příjemná. Pro všechny děti byl připraven mikulášský balíček, který se jim předával ihned při vstupu. Během celého Mikulášského dne otevřených dveří procházel prostory DDM Sluníčko Mikuláš, čert a andílek, který dětem rozdával lízátka.

V každé místnosti bylo pro přítomné připraveno několik aktivit dle časového harmonogramu. Ve výtvarce třídě probíhalo pletení gumových náramků a tvoření vánočních ozdob ze samotvrdnoucí hmoty. V klubovně si mohli přítomní nazdobit čerta z lineckého těsta nebo se naučit připravené deskové hry pod vedením pedagogického pracovníka.
V zrcadlové místnosti si mohli všichni zatančit na připravených tanečních kobercích. V knihovně „Čajovně“ se dětem malovalo na obličej, účastníci si zde mohli zahrát kulečník, nebo stolní fotbálek.
V tělocvičně zase probíhala prezentace činnosti kroužků, do kterých se děti mohly zapojit. Prezentaci zahájil kroužek Sportovní hry, pak Judo a nakonec Aerobik. Ukončení sobotního odpoledne bylo soutěžemi a hrami v čertovinách s Hankou a Lídou. Při zapojení do nějakých aktivit si děti odnášely další sladké odměny, které jim byly připraveny. Na chodbách DDM probíhala také výstava výtvorů kroužku Tvořínek, Keramika, Kreativ a Baby studio.
Perníkové chaloupky, které vytvořily děti v kroužku Vaření s Fildou a výstava úspěchů kroužků aerobiků za rok 2014.