Domů » Zprávy » Soutěž skupinových choreografií „O pohár starosty Obce Tlumačov“

Soutěž skupinových choreografií „O pohár starosty Obce Tlumačov“

V sobotu 5.4.2014 se konal 10. ročník soutěže v aerobiku skupinových choreografií “ O pohár starosty obce Tlumačov“, kterou pořádal Dům dětí a mládeže Sluníčko Otrokovice, odloučené pracoviště Tlumačov.

Diváci v hale vytvořili skvělou atmosféru. Soutěžící zase předváděli úžasné výkony, na které dohlížela 6 členná profesionální porota, která vše pečlivě sledovala a hodnotila. Celkem bylo k vidění 58 soutěžních sestav. Rozdělení v tomto roce bylo na estetické a technické týmy, ve 4 věkových kategoriích do 7 let, 8-10 let, 11-13 let, 14 a více let. Po vystoupení proběhlo také slovní hodnocení od Hanky Kynychové, která hodnotila originalitu a Mgr. Davida Holzera, který hodnotil náročnost. Dále v porotě zasedla Mgr. Šárka Matulíková jako hlavní rozhodčí, Mgr. Pavlína Radičová jako technická rozhodčí, Igor Šustr hodnotící choreografii a Alena Csomorová, která hodnotila synchron.
Dále v porotě zasedl VIP host Miroslav Hrabě – herec a zpěvák, kterého pak vystřídal jeho kolega zpěvák a herec Petr Kutheil z Prahy. Tito VIP porotci hodnotili ceny sympatie.
Během soutěže v hale proběhlo také několik tanečních vystoupení TS Trick Hulín, exhibiční vystoupení Hanky Kynychové, TS Reborn Squat Crew, a pěvecké vystoupení Anety Poláchové, které bylo velmi příjemným zpestřením pro diváky i soutěžící.
Naše velké poděkování patří firmě Ondrášovka, která zajišťovala pro všechny soutěžící pitný režim a již několik let je naším partnerem této soutěže. Také velké poděkování patří všem sponzorům, kteří věnovali do soutěže buď finanční částku, či drobné dárky pro soutěžící. Děkujeme a velmi si toho vážíme. Díky Vám můžeme ohodnotit všechny soutěžící za jejich píli a snahu, i když neskončí na místech nejvyšších.
Děkujeme:
Obec Tlumačov, Zlínský kraj, Město Otrokovice, Ondrášovka, Quick step, pizzeria Vassallo, Elektra Zlín, Enapo, Vodárek transport, Reality Radana Šímová, Aria – cards, Duraline, zahradnictví Talaš, Akcil, Fragment, Moravská ústředna Brno, Noventis, USB media.cz, Bauer media, Botanicus, dřevěné hračky Chládek, Thomayer, Pams, Unio pharma, ZemArt, potraviny Sazovjanka, potraviny Machová, EON, balónky cz., Topgal, Luma, Seznam.cz, Rej – víte co jíte, Mogador, Tatra mlékárna Hlinsko, Ditipo. Také děkujeme za pomoc rodičům dětí z kroužku aerobiků, kteří se podíleli na přípravě a realizaci akce.

A jak to letos dopadlo?

kategorie Estetická do 7 let
1.místo AC K.I.S. Intensive Hodonín – Voňavé pohádkové vaření
2.místo Aerobic NK Sokol Kyjov – Chipmunkové
3.místo Akropolis Uherské Hradiště – Malí hrdinové z Brtníku

kategorie Technická do 7 let
1.místo AK Zlín – Hannah Montana
2.místo AK Zlín – Párty mix
3.místo AK Zlín – Šmoulové

kategorie Estetická 8 – 10 let
1.místo DDM Sluníčko Otrokovice – AT Tlumačov – Římská legie
2.místo Akropolis Uherské Hradiště – Když malé hvězdy tančí
3.místo TJ Sokol Velká nad Veličkou – Formule

kategorie Technická 8 – 10 let
1.místo Aerobic Kostelec – SPY Kids
2.místo AK Zlín – Gentlemani
3.místo SK M- Academy Ostrovačice – Barbie girl

kategori Estetická 11 – 13 let
1.místo Help.cz Olomouc – Hodina matematiky
2.místo DDM Sluníčko Otrokovice – AT Tlumačov – Freddy Mercury je zpět
3.místo AC K.I.S. Intensive Hodonín – Supermanky

kategorie Technická 11 – 13 let
1.místo AK Zlín – Párty
2.místo AK Zlín – I love it
3.místo Aerobic Kostelec – Rokové panenky

kategorie Estetická 14 a více let
1.místo DDM Sluníčko Otrokovice – AT Tlumačov – Království za ruce
2.místo DDM Uherský Ostroh – Trója
3.místo AC K.I.S. Intensive Hodonín – Americký fotbal

kategorie Technická 14 a více
1.místo SK M-Academy Ostrovačice – Time of my life
2.místo AK Zlín – Mejdan
3.místo Aerobic NK Sokol Kyjov – Candy crash