Domů » Zprávy » Loupežné přepadení pošty Tlumačov

Loupežné přepadení pošty Tlumačov

Ve čtvrtek 25. července 2013 krátce po 17 hodině přepadl s pistolí v ruce dosud neznámý pachatel pracovnici pošty v obci Tlumačov na Zlínsku. Událo se tak ve chvíli, kdy skončila provozní doba této pošty.

U dveří se pracovnice pošty potkala s mužem, který ji pod pohrůžkou zbraně vyzval k výdeji všech peněz a to i těch, které byly uloženy v trezoru. Ženu pachatel následně připoutal k železné mříži nedaleko od trezoru.

Policisté po pachateli usilovně pátrají a o pomoc žádají i veřejnost. Je totiž možné, že si někdo všimnul muže, který po páté hodině odpolední odcházel z budovy pošty nebo se naopak ještě před přepadením okolo pošty pohyboval. Všechny údaje týkající se například směru jeho pohybu či toho, jestli v blízkosti pošty neměl zaparkovaný vůz, jsou pro policii velmi cenné. Takto získané poznatky týkající se uvedené loupeže (pachatele) policie uvítá. Přijme je na tísňové lince 158.

Popis a identikit pachatele loupeže: Muž vysoký asi 170 cm, pevnější postavy ve věku mezi třiceti a čtyřiceti lety s hrubým výrazem ve tváři a několikadenním strništěm. Na očích měl sluneční brýle a na hlavě tmavou kšiltovku. Vlasy měl tmavé a krátce střižené. I přes teplé počasí měl oblečeno více vrstev tmavého oblečení, tmavé kalhoty a s sebou měl i tmavězelený sportovní batoh.

Děkuji npor. Mgr. Milan Trpík
vedoucí OOP ČR Otrokovice=