Domů » Zprávy » Krásné počasí přilákalo do parku mnoho dětí i dospěláků

Krásné počasí přilákalo do parku mnoho dětí i dospěláků

Opět po roce, v sobotu 8. června 2013, jsme se sešli v parku v Sokolské ulici na společenské akci nazvané „Odpoledne pro celou rodinu“.

Patnáct minut po 14 hodině přivítal všechny přítomné starosta obce Ing. Antonín Jonášek. Pár informací o programu za pořadatele přidaly Renáta Nelešovská, vedoucí Kulturního a informačního střediska a Hana Hlobilová za Dům dětí a mládeže Sluníčko, pracoviště Tlumačov.
Program začal vystoupení klauna Šikuly z Balónkova. Všechny děti si s ním užily spoustu zábavy. Šikula jim předvedl kouzla, připravil soutěže a hlavně jim udělal radost spoustou výtvorů z tvarovacích balónků.
Po jeho vystoupení patřilo podium Domu dětí a mládeže Sluníčko, přesněji tlumačovskému aerobiku, který již mnoho let úspěšně vede Hana Hlobilová. Jejich cvičení bylo prokládáno různými soutěžemi. Děti také soutěžily na různých stanovištích po celém parku. Mohly si i vylosovat nějakou tu cenu. Čekaly na ně i projížďky na voze taženém koňmi z místního hřebčince a v hasičském autě.
Program pro mladší a střední generaci tentokráte zaplnila rocková skupina Kabát Secondhand a na večer a noc byla přichystána taneční zábava se skupinou Clera.
Občerstvení zajišťovali místní hasiči a Hostinec u Hřebčince. Jistě všem přišlo k duhu vychlazené pivo a něco „dobrého na zub“.
Pořadatelé, KIS Tlumačov a DDM Sluníčko Tlumačov, děkují spolupořadatelům této akce Zemskému hřebčinci Tlumačov a SDH Tlumačov, všem sponzorům, dobrovolníkům z řad SRPDŠ a pracovníkům obce, za pomoc při organizování. Jsme moc rádi, že i letos nám vyšlo počasí. Tak jako loni pršelo téměř 14 dní před akcí. Teprve ve čtvrtek se počasí umoudřilo a v sobotu svítilo a hřálo sluníčko. Dokonce i opalovalo. A to je už co říct, v tomto opravdu chladném a deštivém měsíci červnu.

Fotografie v galerii – Odpoledne pro celou rodinu