Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Semifinále DĚTI FITNESS Havířov

DDM Sluníčko – Semifinále DĚTI FITNESS Havířov

V neděli 15. 4. 2012 jsme se vypravili se všemi našimi soutěžními sestavami do Havířova na semifinále „Děti fitness aneb sportem proti drogám“. Naším cílem je postup na československé finále do Prahy. Letos nenecháváme nic náhodě. Když se nám nepodaří postup z Havířova, máme ještě možnost účasti na semifinále v Otrokovicích. Snad to vyjde na poprvé.

Zde jsme ještě nesoutěžili. Úplně cizí družstva, úplně nové tváře. Snad se nám bude dařit. A jde se na to. V kategorii do 7 let máme naše nejmenší se sestavou „Malá mořská víla“, 8 – 10 let sestava „Šel zahradník do zahrady“, 11 – 13 let dvě sestavy „Noc v muzeu“ a „Nekonečný příběh“ a v kategorii 14 a více let „Klavírní etuda“. Není zde tolik družstev jako například v Otrokovicích, takže vše jde velmi rychle. Vzhledem k tomu, že se nám některá děvčata opakují v sestavách, probíhá rychlé převlékání, česání a malování. Všichni se zapojují. Starší pomáhají mladším. Stíháme to, sestavy probíhají, výkony našich jsou skvělé. Teď záleží na porotě, jak nás ohodnotí. Krátká pauza a přichází vyhodnocení.

V kategorii do 7 let sestava „Malá mořská víla“ získává 1. místo. V kategorii 8 – 10 let „Šel zahradník do zahrady“ taktéž 1. místo. V kategorii 11 – 13 let sestava „Noc v muzeu“ 2. místo a „Nekonečný příběh“ 1. místo. V kategorii 14 a více let „Klavírní etuda“ opět 1.místo. Neuvěřitelné. Odvážíme si 4 x 1. místo a 1 x 2. místo. Všechny naše sestavy postupují do Prahy. Blahopřejeme !!!