Domů » Zprávy » První ročník fotosoutěže, letos na téma Příroda Tlumačova

První ročník fotosoutěže, letos na téma Příroda Tlumačova

Přinášíme výsledky fotosoutěže na téma „Příroda Tlumačova“, kterou vyhlásilo, u příležitosti Dne Země, Kulturní a informační středisko Tlumačov.

Soutěž probíhala od 26. března do 30. dubna 2012. Zúčastnit se mohl každý, kdo poslal fotografii na dané téma.
Organizátorky soutěže, pracovnice KIS Tlumačov, byly mile překvapeny vysokou účastí. 17 z vás zaslalo celkem 42 fotografií, takže 2 profesionální fotografové, pan František Cívela se svojí dcerou Lucií z Fotoateliéru Lucie z Napajedel, měli z čeho vybírat.
Vítězkou se stala slečna Monika Melicharová s fotografií zachycující pole směrem na Kurovice v březnu 2012. Druhé místo obsadil s fotografií ježka mladý muž Marek Macháček a na třetí příčce skončil pan Luděk Komínek s fotografií nazvanou Zimní soumrak Louky. Všichni jsou občané Tlumačova.
V pondělí 21. května 2012 převzali výše jmenovaní z rukou starosty obce Ing. Antonína Jonáška diplomy, slevové poukazy na fotoslužby a upomínkový dárek Obce Tlumačov. Oceněným poblahopřáli také místostarosta obce Ing. Jan Rýdel (i on se zúčastnil fotosoutěže) a vedoucí KIS Tlumačov Renáta Nelešovská.
Všechny fotografie budou vystaveny v prostorách KIS na náměstí Komenského od 11. června 2012 do 31. srpna 2012. Všechny vás srdečně zveme.
Ze zaslaných fotografií bude i zhotoven kalendář na rok 2013.
KIS Tlumačov bude i v roce 2013 vyhlašovat fotosoutěž. Tentokráte foťte svoje domácí mazlíčky, ať si zasoutěžíte o hodnotné ceny.

Fotografie v galerii – Fotosoutěž Příroda Tlumačova