Domů » Zprávy » Soutěž v aerobiku skupin „O pohár starosty obce Tlumačov“

Soutěž v aerobiku skupin „O pohár starosty obce Tlumačov“

DDM Sluníčko, odloučené pracoviště Tlumačov, zve všechny příznivce aerobiku na již 8. ročník soutěže „O pohár starosty obce Tlumačov“ ve skupinových choreografiích, která se bude konat v sobotu 14.4.2012 od 12:30 hodin.

Vzhledem k tomu, že zájem o tuto soutěž je rok od roku větší jak ze strany soutěžních družstev, tak ze strany diváků, musela být akce z kapacitních a bezpečnostních důvodů přesunuta do Sportovní haly Otrokovice Štěrkoviště.
Na soutěžící bude bedlivě dohlížet 5 členná porota, která bude družstva hodnotit podle daných kritérií + hlavní rozhodčí , který bude děti po docvičení jejich sestavy hodnotit slovně. Tímto hlavním rozhodčím bude trojnásobný MS ve sportovním aerobiku FISAF Mgr. David Holzer, který nyní spolupracuje s Olgou Šípkovou. Také jako laický rozhodčí, který ohodnotí soutěžící slovně bude p. Tomio Okamura. Celým sportovním odpolednem Vás bude provázet moderátor Ziggy Horváth. Soutěž bude určitě zajímavá nejen pro soutěžící děti, ale také trenéry a Vás diváky.
I v tomto roce zde bude mít Tlumačov několik družstev, která budou zastoupena ve všech věkových kategoriích, proto věříme, že přijdete naše soutěžící podpořit a pořádně fandit.
Těšíme se na Vás!

Ke stažení: Propozice a přihláška do soutěže (doc, 127 kB)