Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – karneval v Tlumačově

DDM Sluníčko – karneval v Tlumačově

V sobotu 5.2. se měl v Tlumačově konat Dětský karneval s Míšou Růžičkovou. Před akcí, jako vždy předcházely velké organizační přípravy. Dopoledne však zazněl telefon, že se zpěvačka Míša plánovaného karnevalu nemůže ze zdravotních důvodů zúčastnit! Co teď? Za 4 hodiny začnou přicházet děvčata a chlapci ve svých krásných kostýmech. O zrušení není možné uvažovat.

Telefony mezi organizátory drnčí a řeší se co dál? Oslovujeme Jiřího Hadaše z Uherského Hradiště, který pořádá dětské kouzelnické karnevaly. Je to skvělé, má zrovna volný termín a souhlasí, že za námi do Tlumačova přijede. Vše je zachráněno a volba to byla velmi správná. Skvělý Jirka zapojil všechna děvčata a chlapce do připraveného programu. Nejen do tanečků a kouzlení, ale také soutěží, při kterých mu pomáhali jeho dva klauni Jája a Pája. Děti bylo radost sledovat. Nadšení, úsměvy a spokojenost panovala na tanečním parketě po celou dobu poutavého programu. To je přece nejdůležitější na těchto dětských akcích, aby právě ony byly spokojené. Každý si domů odnášel spoustu sladkostí, omalovánky, pexeso a od kouzelníka Jirky dostali na cestu domů časopisy Sluníčko a Mateřídouška.

Chtěla bych touto cestou poděkovat všem pomocníkům na akci a také Jirkovi, že nám vyšel vstříc a připravil pro děti krásný program. Jsme rádi, že většina účastníků zůstala, i když jim byla nabídnuta možnost vrácení vstupného z důvodu změny programu. Ti, co zůstali, si karneval patřičně užili.