Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Vánoční den otevřených dveří

DDM Sluníčko – Vánoční den otevřených dveří

V sobotu 18. prosince 2010 proběhl v DDM Sluníčko „Vánoční den otevřených dveří“. Pro všechny přítomné byla připravena široká nabídka aktivit. Tvoření s keramickou hlínou, malování a zdobení zvonečků z květináčků, točení na kruhu, lisování vánočních přání.

V tělocvičně cvičení aerobiku a gymnastiky, v zrcadlové místnosti tanec na tanečních koberečcích a v klubovně hry, soutěže nebo zdobení perníčků. Také byla po celou dobu otevřena „Čajovna“, kde byl mimo připravený program přítomným návštěvníkům nabízen na zahřátí čajík. V prostorách budovy KIS modeláři předváděli svůj model železnice, který vytváří ve svém kroužku.

I když se akce konala těsně před vánoci, zúčastnilo se jí kolem 60 účastníků, kterým se věnovali naši vedoucí kroužků. Předvedli jsme svou činnost v kroužcích a pro nové zájemce jsou k dispozici v kanceláři DDM přihlášky na druhé pololetí.

Díky finanční pomoci obce Tlumačov bylo pro všechny připraveno spoustu sladkostí a drobných odměn. Akce byla velmi příjemná a podle slov účastníků se velmi líbila.