Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Podzimní prázdniny na Trnavě

DDM Sluníčko – Podzimní prázdniny na Trnavě

Setkání účastníků Letního pobytového tábora „Piráti z Karibiku“ se v letošním roce konalo v době podzimních prázdnin 28.- 30.10.2009 na stejném místě, které jsme si pro pořádání táborů velmi oblíbili a to v RS Trnava na Zlínsku.

30 dětí a 4 vedoucí přivítalo deštivé a chladné počasí, tedy úplně jiné, než na jaké jsme byli v létě zvyklí. Příroda a okolí střediska se zahalilo do podzimních barev a pohled to byl přímo pohádkový. Nenechali jsme se odradit nepříznivým počasím a dny volna si užili naplno.
Protože se všichni letní táborníci na tento sraz nemohli z různých důvodů dostavit, nabídli jsme pobyt i ostatním zájemcům. Mezi účastníky proto byli i úplní nováčci, kteří se chtěli podívat, jak to na takovém táboře vlastně chodí a vyzkoušet si, strávit několik dní bez rodičů v partě kamarádů. Podle reakcí se nebojím říct, že se jim s námi na Trnavě líbilo. Program byl plný soutěží, her a nemohla chybět ani diskotéka.
Prázdninové dny rychle uběhly a při loučení jsme si slíbili, že se opět sejdeme v létě.

Vzhledem k tomu, že se místa na letní pobytové tábory vždy rychle plní, neváhejte a během ledna si zažádejte o přihlášku. Náš tábor se bude se konat opět v tomto středisku a již nyní víme, že v měsíci červenci. Přesný termín včas upřesníme.
Na přiložených fotografiích můžete vidět, co jsme zažili.