Domů » Zprávy » Závody v aerobiku jednotlivců – Hodonín

Závody v aerobiku jednotlivců – Hodonín

Podzimní závody v aerobiku jednotlivců jsou již v plném proudu. Na první závody soutěže VZP Oriflame Aerobic Tour jsme se vypravili v sobotu 31.10.2009 do Hodonína. Měli jsme celkem 10 soutěžících a to ve 3 kategoriích.

Ve druhé kategorii 8 – 10 let cvičila dvě děvčata Nikola Filáková a Tereza Podroužková. V jejich kategorii se snažilo o postup do semifinále a pak do finále celkem 76 soutěžících. Děvčata postoupila mezi 40 nejlepších do semifinálového kola, avšak mezi finálovou dvacítku se již neprobojovala.
V kategorii 11 – 13 let soutěžilo celkem 72 soutěžích a zde jsme měli 3 soutěžící děvčata. Hanu Hlobilovou, Kateřinu Mokrou a Terezu Vyoralovou. Děvčata se velmi snažila a dvě z nich postoupila do semifinálového kola mezi 30 nejlepších. V kategorii 14 – 17 let jsme měli největší zastoupení a to 5 soutěžících. Janu Kolomazníkovou, Romanu Odložilíkovou, Anetu Vybíralovou, Kristýnu Kvasničkovou a Martina Hložka. Tato kategorie byla nejvíce vyrovnaná a porota měla velmi těžké rozhodování.
Třem našim soutěžícím se podařilo postoupit mezi 20 nejlepších do finálového kola. Všichni naši soutěžící předvedli velmi kvalitní výkony, a i když nedosáhli na místa nejvyšší, byla radost se na ně dívat a sledovat, jak se rok od roku zlepšují.