Domů » Zprávy » Noční pohádkový park aneb Bojím, bojím, já se bojím

Noční pohádkový park aneb Bojím, bojím, já se bojím

Na ukončení prázdnin připravilo KIS Tlumačov ve spolupráci s MŠ Tlumačov „Noční pohádkový park“. Tato akce se konala poprvé a setkala se s velkým zájmem dětí i dospělých nejen místních, ale i z blízkého okolí.

V pátek 11. září 2009 se začali od 18 hodin nebojsové scházet v parku u sokolovny.
Strašidelná stezka byla vyznačena hořícími loučemi a na 8 stanovištích museli kluci a holky nejdříve překonat strach ze strašidel a jiných pohádkových bytostí a pak splnit zadaný úkol. Za odměnu děti dostaly sladkosti v podobě bonbonů, lízátek atd. Čarodejnice učila sedat na lopatu, u Fantomase jste museli přejít klikatou a hrbolatou trať, čerti vás pustili dále jen za shození dřevěných kostek, šašci měli přichystanou překážkovou dráhu, Budulínek s liškou zase potřebovali pomoc s hráškem, přepadli vás loupežníci a nakonec, u Zlatovlásky, bylo potřeba vylovit „perly“ z velkého hrnce, a tím zachránit Jiříkovi život.
Do pohádkového parku zahaleného tmou, plného pohádkových i hororových postav, přišlo téměř 200 odvážlivců.
Děkujeme těmto sponzorům: Talašovo zahradnictví, TeSaKryt – pan Ladislav Pekárek, Kokk – pan Pavel Baďura, Metalšrot Tlumačov a.s., Dura-Line CT s.r.o., Area-Trade, s.r.o. – paní Maťašová.

Fotografie v galerii – Noční pohádkový park