Domů » Zprávy » Finále aerobiku jednotlivců Brno

Finále aerobiku jednotlivců Brno

V sobotu 24.1.2009 jsme se zúčastnili soutěže v aerobiku jednotlivců pod názvem „Děti fitness aneb sportem proti drogám “. Jednalo se o finálové kolo, do kterého postoupili děvčata a chlapci ze semifinálových kol z celé ČR.

Naši soutěžící postoupili ze semifinálového kola, které se konalo v měsíci listopadu v Otrokovicích. Vzhledem k velkému onemocnění dětí, se tohoto finále z DDM Sluníčko, odloučené pracoviště Tlumačov zúčastnilo z původního počtu 15 dětí pouze 7. V každé kategorii jsme však měli nějaké zastoupení. V kategorii 7-8 let soutěžila Terezka Podroužková, v kategorii 9 – 10 Kačenka Mokrá a Terezka Vyoralová, v kategorii 11 – 13 let Hanička Hlobilová a Kristýnka Kvasničková. V nejstarší kategorii 14 a více let bojoval Marťa Hložek a Romča Odložilíková. I když se naši soutěžící snažili ze všech sil, na postup do finále to nestačilo. Každá kategorie byla velmi silně zastoupena velkým počtem soutěžících. Největší počet měla kategorie 11 – 13 let, kde soutěžilo 60 dětí.

I když se nám nepodařil postup do finále a boj o nejlepší umístění, musím všechny moc pochválit za statečnost a chuť bojovat. Teď už nás zase čekají soutěže v aerobiku skupinových choreografií, na které se moc všichni těšíme.