Domů » Zprávy » PAVEL BAĎURA – Makro živnostník roku 2008 ve Zlínském kraji

PAVEL BAĎURA – Makro živnostník roku 2008 ve Zlínském kraji

Tlumačovský živnostník p. Pavel Baďura (fy. KOKK) se stal vítězem krajského kola Makro živnostník roku 2008!

Firma Pavla Baďury se zabývá prodejem a instalací krbových kamen a stavbou zděných krbů a kachlových kamen. Jeho firma KOKK vznikla roku 1991 jako malá městská firmička. Roku 1995 firma začala stavět kamna a krby i v zahraničí. Popularita topidel a zvláště kachlových kamen prudce stoupala. roku 1995 firma vstoupila do cechu kamnářů (www.cechkamnaru.cz) a je zde až dodnes.

Pana Pavla Baďuru vám blíže představíme v prosincových Tlumačovských novinkách.

Ocenění Firma roku Zlínského kraje a Živnostník roku Zlínského kraje byla 10.9.2008 předána v Baťově mrakodrapu za účasti hejtmana Libora Lukáše. Soutěže Firma roku a Živnostník roku probíhají ve všech krajích České republiky, úspěšní účastníci krajských kol se pak zúčastní celorepublikového finále.
Krajská kola soutěží probíhají od začátku září a poběží do poloviny října. Odborná porota pak v obou soutěžích vybere ty nejlepší, kteří se posléze utkají 20. listopadu v celorepublikovém finále. Nejlepší firmu bude vybírat finálová porota, o živnostníkovi rozhodne od 15. října do 14. listopadu veřejné hlasování.
Do třetího ročníku podnikatelského klání Firma roku a Živnostník roku se zaregistrovalo celkem 3220 soutěžících z celé republiky.

Živnostník roku Zlínského kraje 2008
1. místo Pavel Baďura
2. místo Jitka Polaštíková
3. místo Vladimír Raška

Firma roku Zlínského kraje 2008
1. místo RIM – CZ, s.r.o.
2. místo Remak, a.s.
3. místo PRIMA Bilavčík, s.r.o.

Určitě není bez zajímavosti, že loňským vítězem soutěže se stal rovněž tlumačovský živnostník p. Libor Hubík.