Domů » Zprávy » Aktuálně ze zasedání rady obce

Aktuálně ze zasedání rady obce

V úterý 22. července se konalo řádné zasedání Rady obce Tlumačov, na kterém bylo projednáno 12 bodů schváleného programu jednání.

Jeden z významných tematických okruhů, které byly zařazeny na program jednání, představovaly návrhy na obnovu a modernizaci techniky v rámci majetku obce.
Rada obce schválila vyřazení osobního vozidla Škoda Octavia 1,6, 55 kW z evidence majetku formou odprodeje. Podmínky pro prodej ojetého vozidla jsou uvedeny níže. V této souvislosti bylo odsouhlaseno pořízení nového osobního automobilu značky Škoda Roomster 1,4, 63 kW.
Pro potřeby oddělení údržby a zeleně byl schválen nákup komunálního malotraktoru včetně příslušenství (čelní mulčovač, návěs 1,5 t, zametací kartáč, čelní radlice) od společnosti Some Dolní Bojanovice s tím, že jsme využili nabídky dodavatele na rozložené financování v období měsíců říjen 2008 až březen 2009.

Další projednávanou koncepční problematikou byly investiční záměry obce pro období 2008-2012.
Přehled investičních záměrů pro dané období, které je charakteristické možností čerpat dotace ze strukturálních fondů EU na vybrané projekty, je uveden níže.

V rámci programu jednání byl schválen také pronájem objektu č.p.64 nám. Komenského (bývalé dílny OÚ) společnosti Stavby silnic a železnic,a.s. Hradec Králové, které jsou jedním ze zhotovitelů stavby úseku Skalka – Hulín rychlostní komunikace R55. Objekt (a jeho nebytové prostory) by měl vytvářet zázemí pro projektový tým vedení stavby, která má být zahájena v průběhu podzimních měsíců. Doba pronájmu je stanovena do 31.12.2011