Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Jak se nám dařilo na soutěžích v aerobiku a co nás ještě čeká !

DDM Sluníčko – Jak se nám dařilo na soutěžích v aerobiku a co nás ještě čeká !

Tlumačovský aerobik měl opět úspěšný rok. Děti na několika soutěžích, kterých se zatím zúčastnily, vybojovaly velmi krásná umístění.

Sezónu jsme zahájili soutěží v aerobiku skupin v Tlumačově, která je jakýmsi odrazovým můstkem. Děti se v domácím prostředí, chtěly předvést co nejlépe, což se jim plně podařilo. Vybojovaly zde dvě 1.místa (sestava „V ohrožení života“ a „Tenisová škola“), jedenkrát 2.místo (sestava „Pipi dlouhá punčocha“) a jedenkrát 3.místo (sestava „Četníci ze Sain-Tropéz“).
Další soutěž proběhla v Uherském Hradišti. Zde jela soutěžit tři naše družstva. I když zde dělala pořadatelům velké problémy technika, odváželi jsme si jedno 3.místo ( „Četníci ze Sain-Tropéz“).

Po Uherském Hradišti následovala velmi důležitá soutěž, což bylo semifinálové kolo Děti fitness, která se konala v Otrokovicích. Zde je vždy velká konkurence družstev z celé Jižní Moravy a cílem všech, je co nejlepší umístění a postup na finále do Prahy. V každé kategorii jsme měli své zástupce. I zde se dětem dařilo a porotě se sestavy, které předvedly velmi líbily. Celkem 4 naše družstva postoupila na finále do Prahy a to tři družstva z míst nejvyšších. Dvě 1. místa vybojovaly sestavy ( „Četníci ze Sain-Tropéz“ a „V ohrožení života“), jedno 3.místo ( „Tenisová škola“).
Ještě nás čekala soutěž v Uherském Ostrohu, které jsme se letos účastnili poprvé. I odtud jsme si odváželi vítězné poháry a pěkné ceny, které vybojovaly děti se svými sestavami. 1.místo ( „V ohrožení života“), 3.místo ( „Četníci ze Sain-Tropéz“).

Soutěže jsou vždy plné emocí, nadšení, elánu, přátelství, spolupráce a získávání nových zkušeností. Nyní nás čeká ještě nejdůležitější soutěž a to finále Děti fitness, která se koná v Praze Hostivaři 14.6.2008. Všichni se už moc těšíme. Zde se sjíždějí nejlepší družstva z celé České republiky a mezi nimi i naše z Tlumačova, které k nim také patří. Podpora našeho teamu v Praze bude velká díky našemu fanclubu maminek, které se účastní všech soutěží. Tentokrát se dopravujeme do Prahy dvěma autobusy z důvodu velkého počtu soutěžících dětí. Na soutěži se představíme v nových aerobikových tričkách, které dětem věnovala sponzorským darem firma Quick-step. Vzhledem ke slíbené dlouholeté spolupráci a podpoře aerobikového teamu, jsme nazvali naši aerobikovou skupinu Quick-step DDM Sluníčko Tlumačov. Touto cestou bychom chtěli také poděkovat Obci Tlumačov, která děti podporuje a finančně přispívá na dopravu na soutěže, kterých se účastníme.
Děti vystupovaly nejen na soutěžích, ale také na různých přehlídkách jako Den matek, Akademie ZŠ nebo k příležitostí 100. výročí tělovýchovy Otrokovice. Také nás ještě čeká vystoupení v Hulíně na soutěži Oskar, na akci k 30.výročí DDM Sluníčko v Otrokovicích, na Hanáckých slavnostech v Tlumačově a na in-line závodech v Otrokovicích.
Máme toho spoustu za s sebou, ale také ještě mnoho před s sebou. Nyní se pečlivě připravujeme na Prahu, proto nám držte pěsti, ať to tam zvládneme co nejlépe.

Chtěli byste se zúčastnit soutěže s námi a prožít nezapomenutelnou atmosféru, jsou ještě volná místa v autobuse! Proto jestli máte zájem vyrazit s námi do Prahy, kontaktujte se v kanceláři DDM Sluníčko – Tlumačov, nebo na tel.č. 603 995 097, 739 075 689.