Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Tlumačov zahájil aerobikovou sezónu

DDM Sluníčko – Tlumačov zahájil aerobikovou sezónu

V sobotu 29.3.2008 se v Tlumačově konal IV. ročník soutěže v aerobiku skupinových choreografií „O pohár starosty obce Tlumačov“. Návštěvnost jak ze strany soutěžících, tak i přítomných diváků, byla větší než v minulých letech, což bylo znát hlavně na atmosféře a velkém povzbuzování soutěžících teamů.

Na soutěž se přihlásilo 13 družstev z velmi širokého okolí. Patřila mezi ně družstva Uherský Brod, Otrokovice, Jívová, Babice, Veselí nad Moravou, Ostrožská nová Ves, Kyjov, Kyselovice, Uherský Ostroh, Loukov, Loučka, Napajedla a Tlumačov.
Samotná soutěž byla rozdělena do 4 kategorií podle věkového průměru dětí. Celkem diváky čekalo 30 soutěžních skladeb, na které pečlivě dohlížela 5 členná porota. Bylo zde opět spoustu nápadů, pestrých choreografií, zářících kostýmů. Přítomní diváci mohli vidět malé krokodýly, oslavit vánoce, cestovat Francií, vstoupit do ringu s boxerkami, sledovat volbu Miss World, sjet divokou řeku, vidět zásah hasičů a spoustu dalších zábavných show. Všechna vystoupení byla velmi pestrá a porota měla těžká rozhodování. Během přestávky zde vystoupily břišní tanečnice a také taneční skupina Hip-hop z DDM Sluníčko Otrokovice. Soutěž byla příjemným zpestřením sobotního odpoledne a všechna družstva podala velmi dobré výkony. Každý se na soutěž maximálně připravoval, ale vítězství a pohár mohla získat jen 3 družstva z každé kategorie. A jak to dopadlo?

Kategorie do 6 let
1.místo Uherský Ostroh – Krokodýli
2.místo Tlumačov – Pipi dlouhá punčocha
3.místo Veselí nad Moravou – Jak se krotí krokodýli

Kategorie 7 – 9 let
1.místo Uherský Ostroh – Veselé vánoce
2.místo Otrokovice – Čertovský rej
3.místo Tlumačov – Četníci ze Sain – Tropez

Kategorie 10-12 let
1.místo Tlumačov – Tenisová škola
2.místo 1.AC Uh.Brod – Ošklivky
3.místo Ostrožská nová Ves – ICQ

Kategorie 13-16 let
1.místo Tlumačov – V ohrožení života
2.místo Ostrožská nová Ves – Novoveské dračice
3.místo 1.AC Uherský Brod – Love

Naše pozvání na soutěž přijal i p.fotograf z Napajedel.
Děkujeme Všem účastníkům i návštěvníkům za velmi příjemnou atmosféru na závodech. A již nyní se těšíme na V.ročník této soutěže.

Fotografie ze soutěže jsou k prohlédnutí: Fotogalerie z roku 2008 – Obec Tlumačov.