Domů » Zprávy » Obec Tlumačov má opět nejlepší internetové stránky v ČR !

Obec Tlumačov má opět nejlepší internetové stránky v ČR !

Jubilejní 10. ročník soutěže Zlatý erb o nejlepší internetové stránky měst a obcí pro rok 2008 byl završen dne 7.dubna 2008 slavnostním ceremoniálem, který se uskutečnil v Hradci Králové v rámci konference Internet ve státní správě a samosprávě.

V těžké a kvalitní konkurenci vítězů ostatních krajských kol webové stránky Tlumačova obstály a odbornou porotou, která hodnotila nominované internetové stránky měst a obcí dle několika kriterií, byly vyhodnoceny jako nejlepší internetové stránky v ČR pro rok 2008 v kategorii obcí.
Toto ocenění je umocněno skutečností, že v průběhu dosavadních deseti ročníků soutěže Zlatý erb, je obec Tlumačov jediná, která tuto soutěž vyhrála podruhé (poprvé se podařilo zvítězit v roce 2006). V roce 2007 jsme se do soutěže nepřihlásili, neboť dle propozic soutěže bychom se celostátního kola zúčastnit nemohli.
Cenu Zlatý erb za nejlepší internetové stránky v kategorii obcí bereme jako výraz ocenění naší dlouhodobé snahy o transparentní a aktuální informovanost občanů, a také o dobrou prezentaci naší obce. Za dlouhodobě vysoký standard webových stránek obce Tlumačov a průběžnou aktualizaci zpráv, aktualit a informací je třeba poděkovat celému týmu, který sestává ze dvou spolehlivých pilířů a to z webmastra Ing. Jana Rýdla (profesionálně prováděný servis a údržba stránek), a z jednotlivých „redaktorů“ – pracovníků obecního úřadu a představitelů zájmových organizací (vlastní publikování informací z činnosti obce nebo volnočasových aktivit).
Naše dlouhodobé krédo při správě a provozování webových stránek obce Tlumačov je založeno na aktuálnosti, transparentnosti a atraktivním vzhledu tak, aby naše internetové stránky byly zajímavé především pro občany, a každý nový návštěvník stránek se na ně rád vracel!
Další informace na www.zlatyerb.obce.cz