Domů » Zprávy » Již po šesté se uskutečnil Reprezentační ples Obce Tlumačov

Již po šesté se uskutečnil Reprezentační ples Obce Tlumačov

První březnovou sobotu se konal v naší obci v pořadí již VI. reprezentační ples Obce Tlumačov. Hojná účast místních obyvatel i hostů svědčí o tom, že se tato kulturní akce opravdu ujala a těší se velké oblibě.

Ples byl zahájen zdravicí starostou obce Ing. Jaroslavem Ševelou a Renátou Nelešovskou, vedoucí KIS Tlumačov. O předtančení se postaraly dvě dvojice profesionálních tanečníků z Tanečního klubu Gradace Kroměříž. Předvedly ukázky z latinsko-amerických i standardních tanců. K tanci a poslechu hrála skupina „Milenium“, která svým repertoárem neustále zvedala ze židlí účastníky plesu všech věkových kategorií, takže taneční parket byl neustále plný. Vylidnil se pouze při vystoupení kouzelníka Šeklina a při vydávání výher z již tradičně bohaté tomboly. Výhercům gratulujeme. Poděkování patří všem firmám, živnostníkům, organizacím i jednotlivcům za přispění sponzorskými dary do tomboly.
Příprava plesu není vůbec jednoduchou záležitostí, zejména z důvodu vysoké návštěvnosti a neutěšeného stavu budovy sokolovny. Děkuji vám všem za účast a vámi vytvořenou perfektní atmosféru.

Další fotografie z plesu naleznete ve fotogalerii.