Domů » Zprávy » DDM Sluníčko – Víkendovka – Růžový panter

DDM Sluníčko – Víkendovka – Růžový panter

Prodloužený zářijový víkend patřil dětem a vedoucím ze Sluníčka, kteří v létě museli předčasně odjet z letního pobytového tábora ve Vřesovicích. Podle reakcí se všichni moc těšili, až se opět potkají.

Radost ze setkání nikomu nepokazilo ani velmi deštivé počasí, které nás doprovázelo nejen v den příjezdu, který jsme věnovali vzpomínání nad fotkami z tábora, ale také téměř po celý pátek. Vzhledem k tomu jsme museli zvolit program do místnosti. Odpoledne na chvíli vysvitlo sluníčko, čehož jsme hned využili a připravili pro děti táborovou pouť.
Střelbu ze vzduchovek na pouťové růže střídalo opékání ,,hadích ocásků“, popcorn nebo výtečné míchané nápoje. Každý měl možnost zkusit si své štěstí a ustřihnout poslepu malý dáreček a také získat nafukovací balonek. Bohužel nás ale déšť opět zahnal zpátky do budovy. Jedna hra či soutěž střídala druhou a příchozí večer všem zpestřila oblíbená diskotéka. Sobotní počasí se konečně umoudřilo, proto jsme mohli trávit čas i venku. Čekalo nás plno her a sportování. Rozloučení nastalo v odpoledních hodinách a bylo vidět, že se většině dětí domů ještě nechtělo.
Tak zase příště – ahoj!