Domů » Zprávy » Další úspěchy aerobiku na soutěži v Otrokovicích

Další úspěchy aerobiku na soutěži v Otrokovicích

Všechna družstva jedou do Prahy !!! V sobotu 21.4.2007 se děti z kroužku aerobiku při DDM Sluníčko, středisko Tlumačov, zúčastnily semifinálového kola soutěže v aerobiku družstev „Děti fitness aneb sportem proti drogám“, které se konalo ve sportovní hale v Otrokovicích.

Naplněná hala 80 sportovními týmy z celé jižní Moravy, zářící kostýmy, krásná hudba, zajímavé účesy, pestré doplňky a kulisy. To vše zde mohli vidět přítomní diváci, kterých byla plná otrokovická hala.
Z Tlumačova se na závody do Otrokovic vypravilo 5 družstev, aby bojovala o postup na celorepublikové finále, které se koná v Praze.
V kategorii 7 – 9 let jsme měli dvojí zastoupení a to sestavu „ Indiáni“ a sestavu „Servírky“. Početné zastoupení 15 družstev v této kategorii, nám nedávala velké šance , ale děti se pustily do souboje a předvedly velmi pěkné vystoupení. Porota je ohodnotila na místa postupová. A to „Indiáni“ se umístili na 8.místě a „Servírky“ na 4.místě.
V kategorii 10 – 13 let nás reprezentovala „Královská garda“. V této kategorii soutěžilo celkem 17 družstev. Každá sestava, kterou vystupující zacvičili, byla něčím zajímá. Proto 5 – členná porota měla velmi těžkou úlohu. Při vyhodnocování od posledního místa, jsme byli po celou dobu napnutí jako struny. Stále jsme neslyšeli „DDM Sluníčko!“ A už zde byla pouze místa medailová. V tuhle chvíli jsme věděli, že jsme vybojovali pohár, ale jaký? Nervozita, napětí… A je to tady. Královská garda vybojovala místo nejcennější a to místo 1. Postup do Prahy je jasný!!!
V hromadné kategorii 20 a více soutěžících, jsme měli také soutěžní družstvo „Tlumačovská kapela“. V této kategorii soutěžilo celkem 6 družstev. Všechna družstva z této kategorie postupovala do Prahy. Kapela postoupila z 5.místa.
Zastoupení jsme měli také v kategorii originální. První soutěžní vystoupení našich tlumačovských mažoretek bylo velmi úspěšné. Soutěžilo zde 8 družstev a děvčata postoupila do finále z 5.místa.
Na 100% byla úspěšná aerobiková soutěžní sobota. Všechna tlumačovská družstva postoupila na finále do Prahy, které se koná 19. května ve sportovní hale v Praze Hostivaři.
Děkujeme za podporu všech, kteří nám přijeli do Otrokovic fandit a držte nám pěsti i v Praze, budeme to v tak silné konkurenci potřebovat.