Domů » Zprávy » Vyhlášení voltižního poháru 2006 – Brno 17.3.2007

Vyhlášení voltižního poháru 2006 – Brno 17.3.2007

V sobotu 17. března se konalo už dlouho očekávané vyhlášení voltižního poháru za uplynulou sezonu 2006. Plni očekávání jsme se vydali na cestu do Brna, kde se celá akce konala. Všichni jsme doufali ve velmi dobré výsledky.

Vyhlášení začínalo v 18:00, takže jsme po příjezdu měli ještě dost času na poslední úpravy. Vyhlášení začalo oceněním kategorie skupin Junior + senior. V této kategorii se nám moc nedařilo, protože jsme se v letošní sezoně zúčastnili málo závodů.
Následovalo vyhlášení kategorie jednotlivců Žen ,,A“. V této kategorii jsme získali 4. a 5. místo. Největším a nepřekvapujícím úspěchem ale bylo umístění Terezy Hanové na 1. místě v kategorii jednotlivců Žen ,,B“. Jako jediná získala z tlumačovského oddílu 1. místo.
V kat. jednotlivců mužů jsme bohužel žádné ocenění nezískali. Vyhlášen byl i Jezdec roku, kterým se stal Lukáš Klouda z TJJ Lucky Drásov. Ženou roku se stala Jana Sklenaříková taktéž z TJJ Lucky Drásov. Petr Eim vystřídal kategorie a místo jezdcem roku byl kvůli nezdařenému startu vyhlášen Smolařem roku. Všechny úspěchy jsme potom náležitě oslavili na Josefovské zábavě.

Skupiny junior + senior :
1. TJJ Lucky Drásov – junior
2. TJ Slovan Frenštát p. R. – senior
3. TJ voltiž Tlumačov – senior

Jednotlivci Ženy A:
1. Jana Sklenaříková , TJJ Lucky Drásov
2. Michaela Andrlíková , TJJ Lucky Drásov
3. Kateřina Stejskalová , TJJ Lucky Drásov
4. Kateřina Králová , TJ voltiž Tlumačov
5. Alice Eimová , TJ voltiž Tlumačov
Nela Mikesková , TJ Slovan Frenštát p. R.

Jednotlivci Ženy B :
1. Tereza Hanová , TJ voltiž Tlumačov
2. Kateřina Dušková , PZOO Chomutov
3. Jana Bartoňková, TJJ Lucky Drásov

Jednotlivci Muži A + B :
1. Lukáš Klouda , TJJ Lucky Drásov
2. Jakub Weingartner , TJJ Lucky Drásov
3. Josef Zelinka , TJ Orion Praha

V letošní sezoně nás čeká kromě mezinárodních závodů také Mistrovství Evropy v Maďarsku, tak doufáme, že se ho zúčastní co nejvíce členů z TJ voltiž Tlumačov !

Další články oddílu voltiže