Domů » Zprávy » Tlumačov má svoje SuperStar

Tlumačov má svoje SuperStar

Sobotní odpoledne 24.2.2007 patřilo v Kulturním a informačním středisku mladým pevěckým talentům. Jedenáct odvážných dívek a dva smělí hoši soutěžili v místním kole SuperStar Mikroregionu Jižní Haná.

Vítězka v I. kategorii (11 – 14 let) Ludmila Jonášková s písní „Mně se líbí Bob“ z muzikálu Rebelové postupuje společně s Ivanou Halířovou, která obsadila 2. místo s písničkou „Voda živá“ od Anety Langerové do finálového kola. Na pomyslný trůn v II. kategorii (15 – 18 let) usedla Michala Stržínková, v jejím podání jsme si vyslechli píseň „Fotka“ od Heidi Janků. Michala získala i Cenu diváků. Do finále ji doprovodí z druhého místa postupující Romana Ředinová. Písnička od Lucie Bílé „Most přes minulost“ v jejím podání zněla moc hezky.
O pořadí rozhodovala odborná porota složená ze 4 dam; Mgr. Marie Pečeňové (předsedkyně poroty), Mgr. Leony Jiruškové, Hany Janoštíkové a Mgr. Lenky Odložilíkové.
Vítězům blahopřejeme a všem učinkujícím děkujeme za krásný kulturní zážitek. Slova díků také patří divákům. Ti vytvořili pro soutěžící vynikající atmosféru.

Finále se koná 24.3.2007 od 13 hodin v sále Sokolovny, v Tlumačově. Zde změří své pěvecké kvality vítězové z místních kol v Hulíně a Kvasicích.