Domů » Zprávy » První aerobikové soustředění na Sluníčku se vydařilo

První aerobikové soustředění na Sluníčku se vydařilo

V době pololetních prázdnin 2.- 3.2. 2007 se v Tlumačově konalo první aerobikové soustředění, kterého se zúčastnilo celkem 43 dětí z kroužků aerobiku.

Věkové rozmezí dětí bylo různorodé a to od 1. až po 9. třídu. Soustředění bylo jakousi větší přípravou na soutěže, kterých se budeme v tomto roce účastnit. Na děvčata a jednoho chlapce čekalo během dvou dnů spoustu cvičení a mnoho choreografií . Probíhalo také cvičení s různými druhy nářadí jako například step bedýnky, overballové míče, činky… Nechyběly ani nácviky nových choreografií, připravovaných na soutěže. Děti také na soustředění tvořily různé kulisy, které jsou nutnou součástí některých skladeb. Před večerkou proběhlo promítání na velkém plátně, kde jsme si mohli připomenout soutěže a cvičení z minulých let, na kterých jsme dosáhli velmi krásných výsledků. Bylo to velkou motivací do dalšího cvičení.
Už nyní se všichni těšíme na soutěže, kde budeme prožívat radost, nervozitu a napětí jak to všechno dopadne. Bude to zase spoustu nových zážitků a zkušeností.
Z dětí se stala bezva parta, která se vzájemně podporuje a fandí si. Atmosféra našeho prvního soustředění byla skvělá. Určitě si ho opět zopakujeme.