Domů » Zprávy » Karnevalová zábava pro malé i velké

Karnevalová zábava pro malé i velké

V sobotu 21.1.2007 se konal v tlumačovské Sokolovně karneval. A stálo to opět za to! Na začátku všechny přítomné přivítali klauni Andulín a Ferdulín, kteří navodili příjemnou karnevalovou atmosféru. Krásnými maskami se to v sále jenom hemžilo. Procházelo se zde několik princezen, čertíků, vodníků, pirátů, berušek a spoustu dalších pohádkových postaviček.

Nechyběly napínavé soutěže a to nejen pro děti, ale i jejich rodiče. Klaunská šou byla doprovázena balónkovým vystoupením, při kterém se děti ocitly v pohádkovém světě zvířátek a měly možnost si některá zvířátka i sami vyrobit. Karneval zpestřila dvě velmi pěkná taneční vystoupení dětí z DDM Sluníčko a ZŠ Kvasice.
Po tanečních vystoupeních jsme se ocitli ve světě kouzel a iluzí, které nám představila dvojice Duo Fernando. Létající stolek s rozsvícenou svíčkou nebo záměna kouzelníků v tajemné bedně. Ještě nyní někteří přemýšlí, jak je to vůbec možné, vždyť jsme z kouzelníků nespustili oči. Karneval byl pěkným zpestřením zimních měsíců a těšíme se na Vás opět na dalších akcích pořádaných DDM Sluníčko.