Domů » Zprávy » FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM 16. 9. 2006

FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM 16. 9. 2006

V sobotu časně ráno jsme vyrazili na další závody, které nám posloužili jako nominace na mistrovství ČR. Závodů se kromě jednotlivců zúčastnila i skupina kategorie D a skupina kategorie A**.

Po příjezdu se konala jako vždy veterinární prohlídka, kterou prošli všichni koně.Soutěž začínala povinnými sestavami skupin. Naše skupina D startovala na koni Dan a skupina A na koni Farmon. Oba lonžovala Pavlína Neprašová. Myslím, že se oběma skupinám povinná sestava podařila. Následovaly povinné sestavy jednotlivců. Na Catalinovi startovali pouze Alice Eimová a Margita Urbanová a na Farmonovi a Danovi startovaly Kateřina Králová a Tereza Hanová. Následovala přestávka na oběd, ale někteří se ani nestihli najíst a už se připravovali na volné sestavy.
Tlumačovská skupina a byla ve své kategorii jediná, ale i tak se výborně předvedla se svou novou sestavou, ve které nám výrazně pomohli Petr Eim a Jakub Dujíček. Cvičili jsme na hudbu ze známých seriálů ( Pobřežní hlídka, Profesionálové, Přátelé,…) a sestava se nám velmi povedla a měli jsme z ní radost. Následovaly volné sestavy jednotlivců a potom konečné vyhlášení výsledků.

ŽENY :
1. Jana Sklenaříková – TJJ Lucky Drásov
2. Alice Eimová – TJ voltiž Tlumačov
3. Kateřina Stejskalová – TJJ Lucky drásov
4. Kateřina Králová – TJ voltiž Tlumačov
5. Margita Urbanová – TJ voltiž Tlumačov

ŽENY B :
1. Tereza Hanová – TJ voltiž Tlumačov


Voltiž

Voltiž