Domů » Zprávy » KIS Tlumačov myslí i na vaše zdraví

KIS Tlumačov myslí i na vaše zdraví

V duchu hesla: „Zdraví je to nejdůležitější co máme“, proběhla v úterý 24.října 2006 v malém sálu KIS přednáška na téma – „VAŠE ZDRAVÍ – DETOXIKACE ORGANISMU“.

Přednášející Mgr. Jaroslava Hudcová z Kroměříže se již věnuje 12 let alternativní medicíně, mohla tedy své zkušenosti a poznatky předat účastníkům přednášky. Na praktické ukázce, jak se provádí detoxikační kúra (bioenergiter detox) se mohli přítomní přesvědčit, kolik škodlivých látek může mít člověk ve svém organismu. Detoxikační kúra nám všem může pomoci k rovnováze tělesné bionergie tím, že zbaví tělo nežádoucích toxinů. Cítíte-li únavu, podráždění, máte-li potíže se zažíváním nebo se vám celkově zhoršil zdravotní stav, je tato metoda pro vás jednou z možností, jak se cítit lépe.
Mgr. Hudcová dále hovořila o metodě zjištění minerálního stavu organismu člověk pomocí vyšetření stopových prvků ve vlasech.
Naše zdraví si musíme chránit, to jediné si za peníze nekoupíme. Není tedy nikdy na škodu se o něm dozvědět něco nového, zajímavého.