Domů » Zprávy » Úspěšné zakončení soutěžní sezony družstev SDH Tlumačov

Úspěšné zakončení soutěžní sezony družstev SDH Tlumačov

Soutěžní družstva mužů a žen SDH Tlumačov se v měsíci září definitivně rozloučila s letošní sezonou. Loučení to bylo obzvlášť příjemné, protože naše družstva opět stála na stupních vítězů.

9.září muži zajeli oplatit do Ivanovic na Hané místnímu sboru jejich návštěvu na naší noční soutěži. Bohužel nepochopitelná chyba na rozdělovači nám sebrala veškeré iluze na solidní umístění. Tento den už společně se ženami jsme zajížděli na další soutěž, tentokrát na Karolín. V této soutěži se běželo na 2 kola a muži si po 1.kole drželi 3.místo. Ve 2.kole je ale pokořili hasiči z Nové Dědiny a letos už poněkolikáté tak kluci skončili na nepopulárním 4.místě. Lépe se tady dařilo ženskému družstvu, které se časem 26,55 umístilo na 2.místě.
V neděli 10.září jela obě naše družstva do Mokré u Brna. Tato soutěž je určena pouze pro kategorii mužů, ale naše děvčata se rozhodla běžet i náročnější disciplinu na 3B a v konkurenci mužů se neztratila a vybojovala 8.místo ze 14 družstev. Kluci zaběhli svůj nejlepší čas v sezoně a výkonem 19,84 si zajistili 2.místo. Vítěz ze Starého Lískovce byl pouze o 0,12s. rychlejší.
16.září se konala soutěž v Záhlinicích, kde bohužel z pracovních důvodů nemohli startovat naši muži. Dobře nás ale reprezentovala děvčata a 3.místem zakončila úspěšnou sezonu.
Do příští sezony přejeme oběma družstvům hodně tréninkové píle a potřebného sportovního štěstí!