Domů » Zprávy » Úspěšný víkend tlumačovských hasiček

Úspěšný víkend tlumačovských hasiček

V prvním červencovém víkendu se soutěžní družstva mužů a žen zúčastnila pohárových soutěží v požárním sportu. Zejména výsledky a umístění žen nám udělaly velkou radost. V sobotu ráno zavítala obě družstva do Zdounek.

Kluci se svým nejlepším letošním výkonem (22,56 na 3 B) umístili na nepopulárním 4.místě. Na 3.místo jim scházelo opravdu málo – 0,05 s. Děvčata se solidním výkonem 24,86 umístila na 2.místě. Kluci poté odjížděli na soutěž v Dobroticích, kde v soutěži na 2B dosáhli času 21,18 s. Nutno podotknout, že první terč byl sražen časem 18,48s., což by znamenalo slušné umístění.

V silné konkurenci nejlepších družstev Podhostýnské ligy to bohužel stačilo jen na 15.místo celkového pořadí. V neděli se soutěže v Částkově zúčastnila jen naše děvčata, která opět výborně reprezentovala Tlumačov a časem 26,18s. skončila na 2.místě. Vítězné Březolupy je předběhly jen o 0,33s. Celkově lze konstatovat, že trénovanost obou družstev je na velmi dobré úrovni a věřme jen, že na noční soutěži v Tlumačově 26.8.2006 bude jejich forma kulminovat a domácím divákům se představí v tom nejlepší světle.