Domů » Zprávy » Tlumačov má opět zlato !

Tlumačov má opět zlato !

V sobotou 22.4 2006 se v Otrokovicích ve Sportovní hale konalo moravské semifinále velké soutěže v aerobiku družstev „Děti fitness aneb sportem proti drogám“.

Velká konkurence aerobikových klubů, fit klubů, sportovních klubů a Domu dětí z velkých měst, jako například Brna, Zlína, Olomouce, Frýdku Místku, Kopřivnice, Kyjova, Kroměříže a spoustu dalších, nám nevzala chuť bojovat, ale vyburcovala nás k co nejlepšímu výkonu. Našim cílem bylo uspět v takové silné konkurenci a postoupit do finále, které se koná v Praze 20. května 2006.

Naše družstva soutěžila v několika kategoriích a bylo to pro ně o to náročnější, že stejná děvčata cvičila ve více skladbách. V kategorii 7 – 9 let zastupovala DDM Sluníčko, odloučené pracoviště Tlumačov děvčata se skladbou „Květinové děti.“ Z počtu 13 přihlášených družstev se děvčata umístila na krásném 4. místě. (Bylo to o fous!)
V kategorii 10-13 let se děvčata se skladbou „Kouzelní motýli“ z počtu 23 soutěžních družstev umístila na nejkrásnějším a nejcennějším 1. místě. V kategorii hromadné se děti se sestavou „Kuřátka“ z počtu 12 družstev umístily na 7. postupovém místě.
V kategorii 14 – 17 let se skladbou Crazy Frog děvčata skončila na nepostupovém 6. místě a v kategorii Originální se naše Mažoretky do Prahy také neprobojovaly. Všechny musím moc pochválit za bezvadné výkony, které na soutěži předvedli. Je vidět, že se Tlumačov ani v takové konkurenci neztratí a jsou tady v aerobiku šikovná nejen děvčata ale i chlapci.
Již teď se všichni těšíme do Prahy. Držte nám palečky ať se nám podaří zacvičit co nejlépe a jak to dopadne, Vás určitě budeme informovat !!!