Domů » Zprávy » Obec Tlumačov má nejlepší internetové stránky v ČR !

Obec Tlumačov má nejlepší internetové stránky v ČR !

(Aktualizováno – foto)
Soutěž Zlatý erb o nejlepší internetové stránky měst a obcí pro rok 2006 byla završena slavnostním ceremoniálem dne 3.4.2006 v Hradci Králové v rámci konference Internet ve státní správě a samosprávě.

Do republikového kola Obec Tlumačov byla nominována na základě tzv. „divoké karty“, protože Zlínský kraj odmítl vyhlásit krajské kolo. V těžké a kvalitní konkurenci vítězů ostatních krajských kol webové stránky Tlumačova obstály a odbornou porotou, která hodnotila nominované internetové stránky měst a obcí dle několika kriterií, byly vyhodnoceny jako nejlepší internetové stránky v ČR pro rok 2006 v kategorii obcí.Pro nás, zvláště v současném krizovém období, kdy zveřejňujeme nepříliš optimistické zprávy související s povodní, je to velká vzpruha a výraz ocenění naší práce. Je třeba vzpomenout, že výrazný a zásadní podíl na tomto úspěchu má náš správce internetových stránek Ing. Jan Rýdel, vzděláním letecký inženýr, který správcovství vykonává spíše jako koníčka. Naše vítězství v soutěži Zlatý erb je možno chápat i tak, že odbornost se musí skloubit s nadšením, zájmem a fandovstvím týmu, který hraje na jednu branku. Tím týmem je myšlen webmaster Jan Rýdel, pracovníci obecního úřadu a představitelé zájmových spolků v naší obci. Být nejlepší v republice je hodně zavazující, ale je to také signál, že cesta týmové spolupráce a zájmu o transparentnost a informovanost je správná a snad v této době, kdy jsou u nás povodně a záplavy, to veřejnost i kladně ocení.
Foto:
Předávání cen v Hradci Králové – člen představenstva a nám. gener. ředitele České spořitelny dr. Heinz Knotzer, náměstek ministra vnitra RNDr. Josef Postránecký a Jan Savický za Sdružení Zlatý erb.
Přivítání v Tlumačově po příjezdu z Hradce Králové – 4.4.2006, 11.30 hod