Domů » Zprávy » Petra Hánová patří mezi nejlepší sportovce ve Zlínském kraji

Petra Hánová patří mezi nejlepší sportovce ve Zlínském kraji

V pondělí 6. března 2006 vyvrcholila anketa Sportovec Zlínského kraje 2005 slavnostním večerem v Městském divadle ve Zlíně, kde Zlínský kraj vyhlásil nejúspěšnější sportovce v kraji za rok 2005 – nové držitele ceny Zlínská Niké.

Obec Tlumačov nominovala do této ankety naši úspěšnou reprezentantku v kulturistice slečnu Petru Hánovou – juniorskou mistryni Evropy 2005 a bronzovou medailistku z juniorského mistrovství světa 2005. V konkurenci třiceti nominovaných jednotlivců v kategorii nejúspěšnější sportovec byla Petra vyhlášena mezi desítkou nejlepších sportovců Zlínského kraje. V TOP 10 jí dělal společnost například Petr Čajánek ( hokej ), Martin Vráblík ( lyžování ), Lucie Hrstková ( lyžování ), Petr Vabroušek ( triatlon ) či Roman Kresta ( automobilový závodník ) – celkový vítěz ankety Sportovec roku ZK 2005.
Toto ocenění je pro Petru Hánovou jednoznačně velký úspěch a ocenění její tréninkové píle, vytrvalosti a úsilí. Současně je to i malá odměna pro její nejbližší realizační tým – trenéra Františka Zálešáka ( SK Arnold club Otrokovice ), sestru Jiřinu Pšenkovou ( kadeřnice, kostymérka, fotografka, produkční , manažerka,…) a rodiče Marii a Jiřího Hánovy, kteří jsou největšími fanoušky a zcela jistě i sponzory mladé tlumačovské sportovkyně Petry Hánové.