Domů » Zprávy » Tlumačovská liga v malé kopané – podzim 2005

Tlumačovská liga v malé kopané – podzim 2005

17. listopadu 2005 , v den státního svátku, se ve sportovní hale v Otrokovicích uskutečnila podzimní část IV. ročníku „Tlumačovské ligy v malé kopané O putovní pohár„ bojovalo ve dvou skupinách osm tlumačovských družstev, která přítomným divákům předvedla své fotbalové umění, bojovnost, herní i taktickou vyzrálost a vysokou střeleckou produktivitu…

Ve skupině A se střetla družstva Synotu, Pringles,Mixu a hasičů.Po náročných bojích ve skupině zvítězil Synot , na druhém místě se umístil Mix a obě tato družstva postoupila do semifinále. Třetí místo ve skupině A obsadili Pringles a čtvrté místo patřilo hasičům.
Ve skupině B se střetla družstva Superboys (vítěz jarní části turnaje), zahrádkáři, dorostenci a Schodky. Tato skupina měla velmi dramatický průběh a herně se střetla vyrovnaná družstva.
Konečné pořadí skupiny B bylo následující: první se umístili Superboys, druhé byly Schodky – obě družstva postoupila do semifinále, třetí byli dorostenci a čtvrtí překvapivě zahrádkáři. Družstva na III. a IV. místě v obou skupinách hráli již jen zápasy o umístění v konečné tabulce na 5. – 8. místě.
V prvním semifinále se utkala družstva Synotu a Schodků. Po vyrovnaném utkání zvítězil Synot 2:0 a byl prvním finalistou. Ve druhém semifinále se střetli Superboys s Mixem. Po velmi vyrovnaném zápase a dramatické koncovce vyhráli Superboys 2:1 a stali se druhým finalistou.V zápase o 3. místo zvítězily Shodky nad Mixem 1 : 0. Ve velkém finále se střetli v poslední době dva tradiční soupeři Superboys a Synot. Ve vysokém tempu hrané finále, kde se střídaly hezké fotbalové okamžiky na obou stranách, se fotbalové štěstí nakonec přiklonilo k obhájcům prvenství z jarní části – družstvu Superboys, které zvítězilo 3 : 1.

Celkové pořadí Tlumačovské ligy – podzim 2005 vypadalo následovně:

  • 1. Superboys
  • 2. Synot
  • 3. Schodky
  • 4. Mix
  • 5. Pringles
  • 6. Dorostenci
  • 7. Zahrádkáři
  • 8. Hasiči

Všem zúčastněným družstvům patří poděkování za předvedenou hru a výkony , které jistě potěšily přítomné diváky a fanoušky. Dík patří i rozhodčím Staňovi Guňovi a Markovi Vlčkovi, kteří maratón 18 zápasů odpískali zkušeně a s přehledem.

Turnaj tradičně pořádal oddíl odbíjené TJ Sokol Tlumačov.