Tlumačov - oficiální internetové stránky obce
Dnes je pondělí, 13.7.2020 - svátek má Markéta, zítra slaví Karolína
ENGLISH VERSION DEUTSCH VERSION DUTCH VERSION

Zprávy z Tlumačova

Výroční zpráva Moped teamu Tlumačov 2019

20.01.2020 (pondělí) - Petr Vystrčil - vystrcil@mpprojekt.cz - 496x

Výroční zpráva Moped teamu Tlumačov 2019 V novém roce chceme všem popřát klidnou životní jízdu, poděkovat rodinám, kamarádům a sponzorům za uplynulý aktivní rok.

Po volnějším začátku roku, kdy jsme uspořádali závod mopedů jen na plochodrážním okruhu v Březolupech, jsme se vyhecovali a pro děti zorganizovali Dětský cyklistický závod a na závěr letních dnů ještě novinku, Orientační jízdu motocyklů. Bližší informace o loňském roce jsou ve výroční zprávě spolku na
http://www.mttlumacov.cz/ .
V novém kulatém roce 2020 opět plánujeme závod mopedů v Tlumačově. 5. ročník Moped rallye Tlumačov se zřejmě uskuteční na novém „závodním“ okruhu po ulicích Sokolská, Nádražní, Machovská a možná i Nivy. Vše již plánujeme, řešíme a sháníme veškerá povolení na tento závod. Plánovaný termín závodu Moped Rallye Tlumačov je sobota 6. 6. 2020. O uzavírkách a dopravních omezeních včetně přístupu na nádraží budeme všechny občany a dotčené firmy informovat.
Dále věříme, že po prázdninách opět uděláme i cyklo závod pro děti a zopakujeme podařenou Orientační jízdu motocyklů.

Za Moped Team Tlumačov
Petr Vystrčil

Výroční zpráva Moped teamu Tlumačov 2019
Moped Team Tlumačov